15:23

Nu är jag hemma igen! Kändes bra på provet, men jag ska inte ta ut någonting i förväg.

Känner mig otroligt less på skolan, värst är det på morgonen då jag ska kliva upp men då jag väl är uppe är allt frid och fröjd till klockan 2 ungefär, då blir jag less igen vill bara hem och börjar tänka ganska negativt hela tiden vilket inte är så bra men jag kan inte göra någonting åt det. Tur då att jag har góa kompisar i skolan, som piggar upp dagen och skrattar men jag måste erkänna att jag saknar Nathalie! Vill att du ska komma tillbaka, det var ju du som skyddade mig då alla kränkte mig så fort jag sa "Joel Kinnaman" dock har vi inte pratat om han på länge nu, kanske ska göra det imorgon och se reaktionerna.

Det har varit strul veckan som gått, ingenting är sig likt och det är också en anledning till varför jag inte mår så bra och inte ha någon som helst lust med skolan. För vi har runnit ut i sanden, vi har splittrats. Jag har drömt om oss 2 nätter nu och dom har varit extremt tunga, i drömmen har allt varit .. som en dröm ja. Det kommer aldrig bli sig likt igen och jag är enormt ledsen över det. Tyvärr är det inte jag som bestämmer. Det var inte meningen från början att det skulle bli såhär som det är nu. Jag ville bara säga precis som jag känner och tycker så du skulle förstå, vilket inte gick bra och båda tolkade allting på fel sätt. Men jag står för det jag sagt och ändrar inte min uppfattning, har gjort det redan en gång men du visade inget förtroende så igen orkar jag inte. Det är väl sånt jag kommer få leva med, det är jävligt tungt och jag vet inte hur jag ska klara av det. Att vi skulle splittras var det sista jag ville och även det sista jag trodde, men nu är det så. Visst går det att vi blir "F4" igen, men det är svårt, men man kan ju alltid hoppas! vilket jag gör dag som natt, morgon som kväll.

Sen är det en viss idiot som förstört hela min helg, han är helt dum i huvudet och jag tror dom flesta kan gissa vem det är men jag kan ju ge en till ledtråd: Invael! klickade det? Ja, trodde väl det. Du är så extremt feg i verkligenheten och inte ens nära samma person som du "är" via msn och sms. Tycker du ska ändra dig, vilket du inte kommer göra. Men hör aldrig mer av dig till mig, för jag tänker inte ta nå mer skit av dig. Bara för att du mår dåligt behöver du inte låta det gå ut över mig. Jag älskar Luleå Hockey, har alltid gjort och kommer alltid att göra, du kan inte få mig att ändra uppfattning. Sedan vi kom upp i elitserien har vi aldrig åkt ur, vi har hållt oss kvar och det är jag jävligt stolt över! Så, så jävla dåliga kan vi ju inte vara va? Inget annan lag har hållt sig kvar hela tiden, och det tog 16 år för er att komma upp i elitserien, 16 jävla år! Så allt du säger om att ni är bäst kan du ju fet glömma din lilla idiot, för Skellefteå är inavel, har alltid varit och kommer alltid vara! Ni tar andras ramsor och helt plötsligt har ni/DU börjat kalla oss för inavel, har ni svårt att komma på något eget eller?

Sen klarar vi oss tydligen inte utan Chris och Cam Abbott vilket var en stor nyhet för mig. Dom är jävligt bra och har gjort jävligt mycket, men enligt alla hänger allting på dom liksom, jag vet inte hur jag ska tolka det. Och angående våra målvakter, att dom inte klara av att bära upp laget i  slutspelet, Mattias Modig stog förra året och klarade det kanske inte sådär jätte bra men nog skulle han klara det. Anders Nilsson stog under JVM och det är en enorm press och han skulle garanterat klara av att bära upp laget.

Det var det jag ville ha sagt för idag. Återkommer kanske ikväll annars imorgon efter skolan, går 08.15 - 17.00 vilket känns tungt med det är bara att leva med, går som sagt till 11.20 på onsdagar.

Hoppas ni orkar läsa allting, för det står en hel del viktiga grejer. Ska gå och prata med mami om i helgen, kanske blir lite mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0