15:44

Har inte haft tid att blogga i helgen.

I fredags gick jag upp 10 och gjorde klart turismen och skickade in den som jag skrev. Sen drog jag mig mot stan och strosade omkring. Köpte 1 par jeans och 2 tröjor.  Såg Tomas Raffl, Chris och Cam Abbott. Mamma hämtade mig då hon slutade, åkte hem och bytte om och sminkade mig lite lätt. Sen åkte vi till Palma och åt kebabrulle sen vidare till Therese för att gå till smedjan och möta upp Anna. Åkte vidare till Hertsön på nån fest, lyckad och cäldigt kul kväll! Sen är ju Anna bara sötast i hela världen också. "Im gonna bake bake a MUFFIN" Sen åkte jag hem med Anna och Heggo. Satt vid datorn en stund sen stupade jag i säng.

Lördagen vaknade jag relativt tidigt. Åt frukost sen in mot stan där jag mötte två små idioter! Dom kan fan aldrig passa någon tid i hela världen, förstår att folk inte orkar med er. Ena är vid namn Therese aka. jordens söligaste människa som inte kan passa en enda pytteliten tid. Gick omkring och köpte nå grejs till mamma. Sen åkte vi hem till mig och åt mackor och fil för att sedan få skjuts med mamma och jocke till hockeyn. Vi vann mot Linköping med 4-1 vilket var så jävla skönt. Gick till Kvantum efter och mötte upp Anna, Heggo och Mika sen åkte vi och hämtade Milla. Snurrade runt på stan nån timma sen åkte vi hemåt. Gick från Anna och sen kom det 2 killar som skrev som fan och började typ springa mot mig, sprang mot Apoteket och hem, världens omväg.

Idag då. Vaknade vid 12.30 och steg upp på en gång. Satte mig vid datorn en stund sen gjorde jag en rejäl frukost. Tittade sen på tv, fanns ingenting att se. Sen smsade Paulina att jag skulle ringa Cecilia vilket jag gjorde. Så blir att umgås med henne idag efter middagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa, eller är det bättre att göra tvärt om? Vi får se hur jag gör.

Hej hå, Hej hå! Mot slutspel ska vi gå, tjalalala tjalalala hej hå, hej hå, hej hå, hej hå, hej hå, mot slutspel ska vi gå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0