18:17

Vilket hysteri det blev om det förra inlägget jag skrev, många vill veta vad som hänt eftersom jag inte riktigt riktigt är den gamla malin. Jag vill mer än gärna säga det också. För man måste kunna stå för sina ord, det man sagt och det man gjort. Jag gör det i nuläget, men tydligen inte andra. Sen är det otroligt många saker som jag stör mig på, jag ska inte gå bakom ryggen för sånt gör jag inte, men nästa vecka så.

Självklart måste ju ju få välja vem/vad du vill! jag stöttar ju ändå inte, och tar ändå som inte hand om de så jag ska väl antagligen skita i det, men jag är inte sån. För meningen var att jag skulle säga mina känslor och hur jag tycker och att du skulle fundera och såsmåningom förstå, men så blev inte fallet. Nu skiter jag i detta, eller inte skiter för det kommer ju aldrig bli sig likt igen, men i helgen ska jag ha så förbannat kul, ska umgås med mina allra bästa kompisar och bara njuta. Skolan idag har varit underbar, med dom allra underbaraste i skolan också! I helgen ska jag njuta och mysa på hög nivå.

Nej, jag ska inte skriva om det som hänt. Kanske i framtiden, men eftersom jag inte ska nämna namn blir det helt svårt att förklara. Så .. heippa.

Nåväl, om dagen!

HAr bara träffat en massa underbara människor idag, har mått ganska underbart också, men man gör väl inte annat om man är i deras sällskap. Jag, jennifer och paulina kanske inte var så himla flitiga på indormation&layout men sen sa lisette att jag inte redovisat, men att jag hade gjort det liksom!! blev lite irriterad, så har jag köpt kakor idag, nu fattas bara en godispåse och en coca cola. Mötte upp Anna på smedjan och vi hann precis med bussen, fick småspringa lite eftersom jag egentligen slutar 17.00 idag men fick sluta 15 minuter tidigare, surrade lite på bussen och båda blev nog extremt upprörda, gud vilka idioter det finns. Då jag kom hem åt jag palt och drack upp min loka som jag och paulina hade fruktat efter sedan lunchen och köpte ett tag senare.

Nu ska jag packa väskan tills imorgon, lägga mig och vila, ta en dusch och läsa nån bok! möjligtvis lite bloggar innan. har tänkt lägga mig tidigt ikväll faktiskt. Hade matteprov idag som jag failade stort på, visste inte om det förrens på handels lektionen då alla började prata om det, kände paniken! Det var om ekvationer, på bilden kunde jag varken rita näsa eller mun, ville bara skjuta någon och våran bildlärare .. ja? alltså herregud.
I slutet av lektionen satt jag, amanda och sharon mest och snackade.

Kommentarer
Postat av: simone

Men usch vad jobbigt, när man inte vet om det eller glömt bort det, som ett stort misslyckande man lika gärna kunde varit utan :/

2010-02-12 @ 13:07:32
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0