20:05

i 3 dagar klarar jag mig, den ända jag kan tänka på är bloggen, typ! går och funderar vad jag ska skriva, men just då kommer jag på att jag lagt ner den. det skulle vara kul att veta hur många gånger jag lagt ner min blogg, mer än 5 är det nog, och varje gång startar jag den igen, som nu. ingen tror heller på mig då jag säger att jag ska sluta blogga för det är liksom min grej. sen skrev anna nyss på msn att om jag inte började blogga igen skulle hon skjuta mig, jag blev rädd, skakar nästan! ;)

var hemma från skolan igår, mådde inte alls bra. umgicks med therese, morgan och anna sen på kvällen. vi hyrde film, åt godis, drack cola, retades (hmm, undra vem) och pratade i annas källare. mådde otroligt dåligt på skolan idag också, men jag kämpade mig igenom, var tvungen att ta hem massa böcker. på idrotten sov jag och paulina, vi är småbusiga, ni kan kolla på hennes blogg för där finns en bild. åkte och beställde nya glasögon sen, köpte en dress för 500 riksdaler och åt en french hot dog. kom nyss hem, har ätit middag med AW på donken och gott var det då absolut, ingen tvekan. dock är våran kompanjon i piteå, där dom lever på veckorna.

imorgon är vi lediga! men jag ska upp 05.50 för att åka med AW till piteå och hälsa på min föstmö, är ju förlovad i nuet. så 06.40 går bussen, jag tänker sova i deras rum då jag väl kommer dit. väntar just nu spänt på att therese ska ringa mig, sen så ska jag hoppa in i duschen och efter det plugga bort allting, kommer ta nån timme tror jag. måste sova tidigt idag, tänk att sova till 12 istället för 05.50! hade ju varit skönt, men vad gör man inte för sina kära vänner.

såg att det fanns en grupp på facebook "vi som hatar mattias modig" oj vilken mogen grupp va? nej inte alls, hoppas då fan inte det är några luleåsupportrar (lulefans) med i gruppen, man ska stå upp för sitt lag och stötta dom, han har haft några riktigt kämpiga matcher, jag säger inte att man behöver älska honom, men man ska stötta honom. han blir ju bättre ju fler som stöttar honom. man kan ogilla honom, det har jag inte sagt att man inte kan, men jag tycker att man då kan hålla det för sig själv och inte gå med i en sån grupp. nu hade inte gruppen många medlemmar men ändå. det är fruktansvärt fjantigt och tänk dig själv att någon startar en sån grupp om dig på facebook, för alla har facebook. sen såg jag en grupp om att johan harju är överskattad, att linus omark är den som är bäst och då har johan bara "flutit" på liksom, där håller jag inte med, verkligen inte. båda är förbannat bra och det dom gjort för luleå är ju otroligt! så lägg ner dom där barnsliga grupperna ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0