21:51

I lördags blev det inte en hemmakväll som jag skrev om i bloggen! Jag tog bussen till stan, mötte upp Morgan och Therese för att åka till Cecilia på Bergnäset, vi skrattade och tittade på OS. Pappa hämtade oss efter 12 och jag mådde så otroligt dåligt så då jag kom hem gick jag och la mig. På söndagen vaknade jag av att Anna skickade sms till mig och sa att jag skulle följa med på Marco Polo, jag låg då i sängen alldeles nyvaken. Var bara att lyda chefen och slänga på sig kläder och rusa dit, åt alltså en kebabrulle till frukost. Åkte hem sen och umgicks lite med familjen, blev otroligt less på allt och alla, kändes som alla bara ljög och jag ville bara försvinna.

Plugga lite på kvällen och sen la jag mig. Idag har jag hunnit vara i skolan och sen kom Paulina och Cecilia hit och sällskapade mig, vi hade enormt kul eller vi skrattade i stort sett hela tiden eller jag. Hassan is the man :) Sen pkte Paulina hem och jag och Cecilia såg tv och lite sånt. Ringde och hörde om Anna skulle med på Waldorf och käka, vilket hon skulle så vi kilade dit och mös lite innan vi tog bussen till stan. Har varit en enormt bra dag, men känner att jag behöver pengar här och nu!

Imorgon är det frilufsdag men jag ska ta en rejäl sovmorgon sen kila på stan med Cecilia! Tror jag ska inhandla leggins och en tröja, men jag får se. Sen ska jag spara pengar och lägga in på ett sparkonto så jag inte gör av med mina pengar, jag har blivit beroende av shopping vilket inte är det roligaste. Längtar till lovet, ska bara umgås med alla min älsklingar. Ska hitta på någonting med Mia vilket känns väldigt roligt, vi är inte med varandra så mycket men trots det har vi alltid roligt då vi umgås. Var på jullovet jag träffade henne sist tror jag.

Nu ska jag byta sängkläder och damsuga rummet sen titta på tv. Blir kanske lite OS inatt, beror på om det är något intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0