19:36

Har inte haft dator på hela helgen, har ni saknat mig? dum fråga, det är klart ni har. Antar att ni inte haft någonting att göra i helgen då jag inte uppdaterat, ska inte hända igen.

Helgen har varit helt okej. Har umgåtts med Therese och Morgan hela helgen. Vi har bakat, skrattat, spelat spel, varit med Paulina och Cissi, varit hos morgan, pratat, berättat historier om anden i glasen och madam (?) slängt sopor utan att sortera så komposten hamnade fel och sådant sen har vi handlat på konsum, ätit pizza och varit på hockey.

Match mot aporna i lördags (aka. djurgården) då vi förlorade. Mattias Modig gjorde en Tommy Salo. Ni som inte är intresserad av hockey vet nog inte vad det betyder. Men han gjorde självmål! Dålig match som fan och jag var förbannad och svor hela vägen hem. Sen har vi sveriges sämsta sittplats publik också, ni har så jävla svårt att klappa händerna i takt med klacken, är det så mycket begärt? det är verkligen skillnad på klacken och sittplats.

LuleåHockeyhar sveriges bästa klack men sveriges sämsta sittplats publik!

Spelarna har helt tappat orken, vissa kämpar och kämpar. Mår nästan dåligt av att se dom slita så mycket medans andra åker runt på isen och kollar om dom känner någon i publiken, nästan så är det. I sista perioden kämpade dom dock, men det räcker inte om man vill vinna en match. Vart är glöder och luleåhjärtat? Tappade dom det efter matchen mot Linköping? Troligen är det så. Jag mår så dåligt just nu, har ingen ork! Imorgon är det matchdags igen! OCH GÖR NU MÅL, PLOCKA FRAM LULEÅHJÄRTAT OCH VISA VAD VI GÅR FÖR! För Sveriges bästa klack stöttar i mot- och medgångar. Så kom igen nu förhelvete.

Sen vi kom med i Elitserien, vi har aldrig åkt ur (det enda laget som hållt sig kvar hela tiden) har vi bara missat slutspel 2 gånger! Nu skärper vi oss, så sittplats se nu till att klappa i takt med klacken så spelarna får tillbaka glöden och ger allt vad dom har och lite till! så ska vi på stå se till att ta i från tårna och skrika som aldrig förr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0