Mars 10, 2010

Varför har man egentligen en blogg? för att man vill att andra ska få veta precis vad man gör på dagarna, eller det finns ju modebloggar, hockeybloggar o.sv. Men min blogg, alltså privata bloggar där man skriver vad som händer på dagarna. Eller vill man kunna läsa om 10 år vad man gjorde, vilken stil man hade, vilka man umgicks med? själv vet jag inte, jag tror det är det sistnämda att jag vill kunna läsa sen om några år. Sen tycker jag det är kul att läsa kompisars bloggar, så då kan jag ju lika gärna skriva själv så dom kan läsa.

Gårdagen då, skola hela långa dagen och lunchen åt jag, cecilia och jennifer på exotic. Gott men man blev gode mätt men kunde klämma i mig efterrätt i form av friterad banan och glass. Var inte många i skolan. Efter skolan åkte jag och cecilia hem till mig, hon skulle följa på hockeyn. Sen kom Anna förbi så vi pratade en hel del sen drog vi med henne på hockeyn också :) Vi vann med 3-0 och Arlbrandt, Olausson och Hedström kedjan är ju inte att tala om nästan. Mamma smsade mig och sa att hon såg mig, Anna och Cecilia på tvn två/tre gånger. Inte konsitgt med tanke på att han filmade oss helt tiden. Efter matchen gick jag och Anna hem. Då jag kom hem satte jag mig vid datorn, pratade om en hel del saker med mamma sen la jag mig och smsade med Anna.

Imorse höll jag på att försova mig. Slängde på mig kläderna och drog iväg. Slutade 10.50 så då gick jag, Paulina och Jennifer till Ica Supermarket och köpte Corny Big (müsli bar) sen busstationen och socialade. Mamma, David och jag gick sedan och lunchade på Subway, älskar deras mackor! Hur goda som helst. David klippte sig som Anders Nilsson sen, hur gullig är han inte? Anders är förövrigt målvakt i Luleå Hockey och även David förebild och idol, nawie! Han vill också bli målvakt och spela i Luleå Hockey's A-lag då han blir stor.

På storheden inhandlade jag en tröja och en ring. Sen en kalender och ett luleå hockey märkeLuleåshopen! Nu är jag hemma igen, har just ätit upp min subway macka (tog hem halva) och druckit Rockstar. Ska hoppa in i duschen, städa lite, plocka fram kläder tills imorgon och sedan kila till Anna för att spendera kvällen där :) en pluggkväll, och vi pluggade faktiskt förra gången så det ska nog gå lika bra nu. Bara det att jag inte vet om jag har någonting att plugga hemma just nu.

Imorgon ska jag ta hem administration, e-handel och tursimen från skolan för att plugga riktigt mycket! Har prov i administration och e-handel (omprov) sen en uppgift i tursimen som jag inte gjort! sen ska jag satsa som fan nu, vill inte ha nått ogjort så jag får IG på slutbetyget då jag går ut 1an. Vore inte kul alls, så nu ska jag ta och satsa riktigt mycket och i matten ska jag börja fråga Robert om hjälp mer då jag inte kan. Anna ska också satsa nu så båda kommer bli värsta pluggisarna som inte har någon fritid :)

Imorgon är det match mot Rögle, nu tar vi dom jävlarna!


jag ska gifta mig, för jag är kär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0