hahhahaha ... hahaha

hohojaja!

uppe i ganska god tid i alla fall. Jag sa åt mamma att hon skulle väcka mig innan hon åkte till jobbet (hon åker 07.30) och det gjorde hon men jag hade ställt väckarna på 09.00 om jag skulle sova längre. Jag vaknade då mamma väckte mig men tänkte "jag sover en lite stund till" jag somnade om väckar'n ringde och jag fattade inte vad det var först men jag slog av den efter en stund, sen vaknade jag och tänkte gå upp.

Jag skulle se klart filmen på morgonen innan jag skulle städa. Men då stod klockan på 09.55 då vart jag sur på mig själv. Jag gick i alla fall upp och tog mig en dusch, nu sitter jag här. Varför jag skulle upp tidigare berättade jag ju + att på måndag har jag en tandläkartid direkt på morgonen som jag inte ens kommer vakna till, jag kommer försova mig och missa den. Sen är det ju skola om 1 vecka åh nåra dar, och jag måste vänja om mig annars somnad jag vid 03.30 (gjorde det sist, kommer t.o.m ihåg tiden) sen vaknade jag tre och en halvtimma efteråt, men jag var inte trött ( inte på morgonen iaf men sen somnade jag på bussen hem och sov hela dagen då jag kom hem!) hah.

Det ska inte bli så igen, nä nu ska jag smörja in mig men lotion och senare idag så ska jag skriva en lista, vad jag måste förbättra mig på och sluta med.
 
Nu till varför jag var så jävla förbannad igår ; 
-
såhär vare, mamma hade sagt att vi skulle kanske åka till stugan, och jag tjatade och tjatade sen gick jag och packade och mamma ba "ska du til stugan" jag sa att jag skulle dit och då frågade hon hur jag skulle komma hem imorgon (idag) o.sv sen så vart jag förbannad för att vi inte åkte, jag skulle inte vara hemma. Så jag började hota " Då tar jag vespan vid 1 inatt så är jag framme vid 2 så går jag och lägger mig / jag måste börja åka snart så jag inte blir mördad eller uppäten av en björn! " men det hjälpte inte, det var lite bensin kvar och jag hade inga pengar. Jag blir så fruktansvärt sur att ingen fattar!


Därför var jag sur igår !

Kram Malin ♥


haha,  In Bulgaria! så jävla roliga, dom sjöng (mummlade vill jag kalla det) och så dansade dom saktidigt och gick fram och tillbaka (konstig dans må jag säga) hahah, funda på åh köpa en men orkade inte roliga var dom iaf.


P.S - Ni som läser, vill ni att jag ska sätta in bilder varenda gång jag bloggar (ibland 1 ibland flera, men ibland som jag gjorde typ i förrgår så la jag ju in rätt många, ibland så åsså skippar jag lägga in bilder på typ 5 nya inlägg om jag lägger in 5 bilder) Hur ska jag göra? :) D.S

Kommentarer
Postat av: cammie

oh,förstår..relationer till föräldrar kan vara jobbiga :/ tack så mycket*

2008-08-13 @ 11:42:55
URL: http://silverkiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0