Hejdå! (?)

Hejhej.

Sista blogginlägget fram till imorgon eftermiddag/kväll måste ta en paus nu, jag lägger ner ungefär 2-3 timmar om dagen på bloggen. Varje gång jag går till datorn kollar jag kommentarer/statistiken och svarar på endel mejl som jag fått från personer som läser min blogg, sen bloggar ju jag och hämtar insperation från andra bloggar.

Jag tar en paus imorgon, vila lite/städa och inte sitta vid datorn, eller jo på kvällen men inte fram tills det. Känner att det har blivit för mycket dator nu under dom här dagarna, då jag börjar skolan igen kommer jag defenitivt inte kunna lägga ner 2-3 timmar om dagen.

Vi komemr ha sjukt mycket läxor, jag kommer plugga sjukt mycket. Jag längtar bara efter kompisarna inte läxorna, vi kommer får så sjukt mkt nu i 9 : an så när det är lov, kommer jag ligga och vila i en vecka, nä men då kommer jag unna mig saker, shoppa på stan, umgås med vännerna, härliga grillkvällar och övernattningar och vilavilavila men även blogga också. Men inte lika mkt som nu.

Vi börjar ju som sagt 08.30 på mornarna, och slutar 14.00 - 15.20 beror helt på hur dagarna ser ut, kan sluta tidigare nån dag och senare en annan.

Varför jag började blogga var för att jag älskar att skriva (ÄLSKAR!) och har skrivit kanske 10 noveller och håller på med 2 "långa noveller, hah" så jag kände börja blogga är nånting för mig!

Nä nu kallar sängen - godnatt och sov gott.

Kram Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0