Inte Brolle Jr, utan BROLLE!

Bränner fortfarande i halsen, vad är detta ?

Ja, som sagt åt jag då nudlar med kycklingspett på lk till lunch, jocke hade sagt till mamma att spetten var goda men att nudlarna var starka. Jag ville ändå ha och mamma sa att han kanske inte var på samma ställe som vi beställde på. Till dom före hällde hon (som gjorde maten) typ sånhär söt stark dressing, jag ba men okääy! då var det ju därför det var så starkt antar jag. Min tur.
"Hej, en nudlar med kycklingspett, utan sås och nötter"
Jag fick den då och tog en cola till, vi hade tot 3 cola till 3 pers, sen så började jag äta, åt mer, mer, mer och mer. Det vr väl inte starkt sen åt jag ett spett och med nudlar. Då jävlar fan vad det brännde slukade en cola på dirren och det hettade i hela munnen stod typ där och försökte få luft (tål inte stark, kan inte andas då) andades in massvis av luft och gjorde allt för att det skulle gå över, oooh shiiit! aldrig mer denna maträtt! hah.

Jag hade tagit av mig min tröja och satt på mig min jacka ist innan vi skulle äta, och jag hade tuggummi i min tröja, så jag kunde inte ta det heller. Som tur var hade jag satt godisar i mammas väska sen östersund (min räddning, jag lovar)

Jag brukar äta nudlar med kyckling och grönsaker på Exotik, men wtf lixåm, det var ju inte samma! åååh, ska inte äta det igen.

Jag fick min mat ganska sent idag, åt annanas före och sen kykling med nudlar (igen!) och sen så smarrade jag i mig lite av en Ben och Jerrys, nu är jag så sjukt trött att jag dör. Sängen kallar, men jag ska inte lägga mig än, nejnej!

Brolle imorgon! jihoooo, gissa och jag är taggad och jag har längtat länge nu. Men innan jag åker och ser han så ska jag på Auktion (troligtvis) i Ersnäs och kolla på nån lampa och nån matta! :D

The life is shit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0