Dag 1.

Hej!

Vi kom fram med flyget vi klockan 14.00 till flygplatsen (cirka) och sen tog det jätte lång tid för väskorna och för vagnen att komma upp på bandet. Men då vi hade fått dom gick vi direkt ut till bussen som skulle gå till 5 olika hotel, bland annat vårat hotell som var sist på listan (Neptun Beach) Vi var framme på Hotellet ungefär 16.30-16.45 och då gick vi upp på hotellrummet och packade upp, vi var så otroligt hungrig så vi åt på hotellet eftersom vi hade halvpension, sen var vi ute och gick på "stan" och kollade på grejer sen gick jag och köpte en sån där pannkaka med socker i, yummie!
Efter det så gick vi till ett strandställe och mamma, pappa, Robert och Ullis tog en drink, lixå jag fast min var alcoholfri.
Vi var inte uppe så länge den kvällen utan vi gick och lade oss tidigt eftersom vi skulle upp tidigt och sola.

Flyresan påväg dit - Var ett helvete, enligt mig då! Jag som är flygrädd sedan tidigare satt ju och skakade då det kom luftgropar och då vi skulle landa, för det var den värsta landningen jag varit med om, och jag har flygit ett antal gåner. aaaaah! han var typ full (?) Men ner kommer man alltid. Innan vi skulle åka gruvade jag mig som ett as och svettades och allting, åh vad jobbigt det var! men nu är jag inte lika flygrädd mera, vet inte varför jag var så flygrädd, har inte vart det förrut men nu känner jag ingen ångest om vi ska åka nån annanstans med flyg, för det är det säkraste sättet att ta sig fram på, säkrare än bil, men jag kunde inte tro det! :) om jag får flyga en gång till kommer jag aldrig mer att vara rädd, tror jag själv! :)

Kram Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0