Dag 2

Ja nu ska jag då berätta vad vi gjorde dag 2 i Bulgarien.

Vi klev upp ungefär samma tid varenda morgon, frukosten var mellan 7.30 och 10.00 så vi kunde inte sova så länge, denna dag klev vi upp 07.45 skulle jag tro. Vi smörjde in oss med solkrämerna, det är det enda jobbiga! :) sen då rum 431 (där jag, mamma och David bodde) var klara ringde vi till rum 433 (där pappa och Amanda bodde) vi gick förbi Ullis, Robert och Simons rum och knackade på, dom hängde efter (vi hade 3 rum bredvid varandra) vi gick ner till frukosten och jag älskar hotellfrukost, jag åt denna morgon;

1 ägg
1 pannkaka med sylt/marmelad
1 glas juice

mmmmmmh, sen gick vi upp till hotellrummet och jag smörjde ansiktet och gick sedan ner till poolen där vi inte fick nån plats för alla var bokade, men till slut hittade vi faktiskt 4 bredvid varandra så vi tog dom. Vi låg och solade ett tag och jag tappade tålamodet så jag gick till kiosken och köpte världens godaste choklad och colanappar, tog även med mig Mp3 tillbaka till solstolen, då kände jag för att sola.
 sen kände vi för att gå på stan en stund och kolla runt, det var då jag fick syn på snyggot George! damn, va hot han var! Sen så gav jag förslaget och tjatade till mig att vi skulle hyra golfbil och åka runt med och kolla, och det gjorde vi också, det var då dessa skitgolfbilar som var as tråkiga och slöa men det var ändå ganska kul.
 punktering fick vi också, vill ni läsa historien om detta gå in på här <--
Vi åkte ialafall sen då dom lagat detta och körde runt överallt!
 
Efter det gick vi tillbaka till hotellet och var och en gick till sina rum, vi bytte och och duschade av oss solkrämen, det var sånt härligt vatten där så man dushade att man fick fluffigt hår, mjukt och leknt hår och var superenkelt att borsta igenom! sen så stack vi och käkade på nått ställe (gott varedå) men kommer inte ihåg vad det heter, efter det gick vi på olika ställen i Sunny beach och drack olika drinkar och sånt, supermysik kväll! sen vid klockan 23.45 satte vi oss i poolbaren där det var Happy Hour, dom har dom godaste och billigaste drinkarna där, men det tar tid, dom stängde klockan 00.00 så då gick vi till Lobbyn. Det var en helmyyyysig kväll! :)

 poolbaren hade trevlig personal, den ser tråkig ut med detta var vid middan så alla var och åt men på kvällen var det mysigt med fullproppat av folk! :D

Vill du ha tips om Resemål - Bulgarien Sunny Beach, Bulgarien Nessebar, Bulgarien Golden Sans, Bulgarien Varna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0