:))

Hejsan!

GISSA OM JAG ÄR GLAD FÖR EN GÅNGS SKULL! hahahah, LÄS I KURIREN! :))

Eftersom jag inte var hemme i Fredags blev det ingen veckans bloggare, jag kommer därför att utse en imorgon, så du får chansen att anmäla dig idag. Jag byter helt enkelt dag! Onsdag istället för fredag. Dom som var med och tävlade förra gången är fortfarande med på listan.

Jag kom hem från sutgan idag istället eftersom regnet bara öser ner och vi hade tänkt åka och bada i sikfors idag men då sket det sig, så vi åkte hem istället. Jag ska försöka vila upp mig eftersom vi åker till östersund och där ska det vara tyst typ 23.00 och uppstigning vid 08.00 eller ännu tidigare så jag måste vara pigg och allert!
Vilket skitsverige man bor i, vill utomlands!!!!!!!

Nu ska jag gå och ta hand om min fot (trampade in en glasbit i foten, i fredags tidigt på morgonen innan vi åkte till byske, har nu smuts och så inne i såret och det är rött och skinnet yp hänger där! uuuuh! ryser då jag tänker på det, men jag ska tvätta den med alsolsprit och stoppa e plåster som drar ut smuts och så. Sen ska jag ta en varm dusch och lägga mig och sova nån timme tills middagen är klar (lasange! (Y))

Regniga kramar Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0