Fest igår :)

Godmorgon!

Känner mig fruktansvärt sliten idag, ååååååh! huvudvärk har jag också!

Igår var den bästa kvällen än så länge, sjukt kul, vi var ju somsagt på 40 års fest och fysatan vad kul vi hade, jag var med Beccy, Natta, Josse och Emelie vi gick til Ica också, sen så gjorde vi en massa annat också, vi snackade typ om släkten åså, det var iaf sjukt kul, känner mig så sliten idag att jag ara ska vara hemma och ta det lugnt hela dan, ikväll kanske jag ringer nån möjligtvis!
Då vi kom dit bjöds alla vuxna på välkomsdrinkar och jag gick ut på altanen och kollade då Robert öppnade presenterna, sen så ringde Maria till Natta och sa att dom skulle komma ner till Beccy, men dom ville att jag skulle komma upp dit så då gick jag dit och var där en stund, sen så kom Josse och Emelie, då åkte vi till Beccy och åt smörgåstårta (dom som ville, jag ville inte ha eftersom jag var så otroligt mätt) efter det så gick vi upp och snackade sen så efter ett tag åkte vi till Ica och köpte godis, yummie! :)
Därefter då vi kom hem därifrån fick vi tårta, dom var mycket goda! :D
Vi satt ch snackade med Elisabeth och dissade "lill" Emelie. haha xd kul det var, hon vart så förbannad!
Sen så efter ett tag då vi vart uppe på Beccy rum och vid datorn så gick vi och satte oss vid elden därute, myyyys! men vi ville inte sitta därinne så vi gick in, sen så gjorde vi en massa andra grejer men orkar inte berätta dom!
En sak till jag har typ fått tinnitus, hah xd tjuter som ett as i örat, men inte undra på.
Festen får ******* stjärnor av 5 :)

Kram Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0