Utkast: Godmorgon Världen! ...

Godmorgon Världen!

Kom nyss ut ur duschen, guud så skönt det var. Ska till Öjebymarknaden och sen titta på kisseungar, fast det blir lite senare ikväll. Somnade i soffan igår klockan typ 23.45 fysatan vad jag var trött jag säckade mig vidare till sängen då. Var för övrigt på stan igår :D det var ju som sagt ett tag sen, inhandlade hotpants och ett linne (pyjamas egentligen, men går att ha som vanligt linne också, det är Hello Kitty på)

Malinoystila.bilddagboken.se - gå in där om ni vill se bilder från Bulgarien, men du måset vara medlem för att kunna se mina bilder. Inte så många än men några få har jag hunnit ladda upp, men jag kunde bara ta cirka 300 kort för minnet var fullt då, måste köpa ett nytt minneskort, tyyypiskt! ;o

Nu ska jag säcka mig vidare till badrummet och borsta tänderna, hade tänkt städa det åt mamma men jag gör det imorgon då jag förhoppningsvis är något piggare, vill ha ett sommarjobb (?) vad säger jag ? haha, jag har väl aldrig velat jobba? Nu måste jag faktiskt ta och rycka upp mig själv för jag vill ha pengar, på måndag till fredag blir det riktig jävla hårdträning inne i stan på Nautilus, har ju skaffat mig träningskort så jag måste ju träna då också.

(SKRIVET NÅGRA DAGAR TIDIGARE)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0