vilken dag ... :@

Hejhej!

Nu kommer jag sluta använda min "gamla" msn (Malinoystila@hotmail.com) eftersom den krånglade så otroligt mycket och inte alls fungerade som den skulle, nån hade typ hackat sig in på den. Men kommer ha kvar den som mejl ialafall eftersom det är den jag gett ut som min mejladress ett tag. Har skaffat en ny nu ialafall (Malinoystila@live.se) och där kan ni skicka önskemål om vad ni vill att jag ska skiva om i bloggen osv.

Så ni vet - Är det nån som skriver till er nu, någonting omoget, taskigt, idiotisk eller nått sånt, då är det inte jag. Eftersom jag inte kommer att vara inne på den, eller jag kommer kolla mejlen och kansek kontakta nån person nu, men sen så är det borta!

Idag har det vart en sur dag, fyfan vad det har regnat! Jag blir så less, lixå mamma och båda vill utomlands! ååh, om man bara hade pengar att resa för, vad livet skulle vara lätt på alla sätt och vis då ? ;o
Nu ska jag gå och vila kanke 10 min och sen ska jag se en film, imorgon ska jag packa hela dagen till östersund, ladda kameran, ladda mobilen, föra över låtar till Mp3 och en massa smått och gott!

Om jag inte skiver nått mer inatt, så ha det bra sötnosar!

Regniga/molniga och dimmiga kramar Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0