Lämnar "kalla" Sverige! BYE ;)

Hejhej, ett tag sen jag skrev. Men har typ aldrig tid O.o

Om 5 dagar lämnar jag "kalla" sverige, och eger mig mot svarta havet och bulgarien. Vist är det svarta havet som ligger där? O.o Inte för att det är kallt nu, det e typ asa varmt.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, har sjuk ont i hela kroppen. Jag får inte bli sjuk till på tisdag, sista dagen på måndagen, om jag ens hinner till skolan då? Får se ;)) Imorgon är det altomet frisbee på porsön, även kallad frilufsdag.

Imorgon är det första kursen och på väg att ta förarbeviset, har bara föreläsning imorgon. Om jag hinner före ska jag får jag gå på lagerhause och kolla först. På lördag är det praktik, även så kallas uppkörning. Kommer gå bra, hoppas jag då iaf. På söndag är den föreläsning igen och på tisdagen är slutprovet, fast jag får göra det på måndag på dan. JOBBIGT!

Det känns som om jag packat för mycket ? ;o måste gå igenom resväskan och kolla om jag behöver allt jag har packat ner. Idag måste jag ha packat färdigt eftersom imorgon hinner jag inte, på lörsdag hinner jag inte, på sändag hinner jag inte, måste ju plugga så jag kan provet på måndag. På måndag kanske jag hinner 2 timmar eller nått. Får riktigt panik, nä nu får jag sluta. Bye ;))

image2VILL HA ! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0