söndag - bilder !

hejhej!

mår ganska så bra idag. Först åkte vi till brandstationen och kollade på öppet hus, som tände eld på en soffa, för att visa hur jävla fort det går, åh helvete också .. nu blir jag mkt mer noga med alla mina ljus :)

sen åkte vi tillmuseeumet och gick på marknaden utanför, vi "snål" åt slobba där ! mumma, sen gick vi och köpte nå kcäck liknande, A S   gott vare, och jag köpte två klubbor (kola sega) har redan ätt upp en, nu vill jag aldrig äta upp min andra, för då har ja ingen kvar. Sen gick vi in och gjorde marsipan grisar, ahhaa :) eller hjärtan, berg, bollar, grisar och en lastbil, haha ;p

sen köpte jag min efterlängtade lussebulle, M U M S ! ! ! ! ! : )  < 3

jaa, fortfarande är jag besviken..

LITE BILDER FRÅN IDAG, och en ifrån fredags :)


me ünd my sunshine : )  < 3

RÄTT :) hahhahahahah

herrejävlar, kolla bara på typ 3 minuter!! (dom ska krypa in och hämta dockan!)

hahahha bäst ! :)

stjärnor på is :)

jävlar i hvete! tv4 är och filmar :)

mina marsipan ..... grejer :) haha

söndag - 1 advent!

hejhej!

idol i fredags då, kevin har aldrig hängt lös! är inte det otroligt, jag hoppas på att han vinner hela idol! :) själv slösade jag cirska 11 kronor från mobilen, men det är de värt iaf. Jag tycker att det är dem rätta 3 personer som är kvar dvs Alice, Kevin och Robin.

nog om detta, hade väl en ganska så bra dag igår. Personer som piggar upp mig ochså, känns skönt då man är nere pg.a någon annan..

nu ska jag gå och fika frukost och sen så ska jag, david, amanda och pappa åka på skyltsöndag, mamma jobbar så hon kunde inte följa med, men vi ska bara på brandstationen och museet, hoppas att dom säljer mina favoriter - LUSSEBULLAR <3 åååh, så jag har längtat, fast, jag har ätit en i torsdags, men det var så mkt russin i den, vilket jag hatar! :) haha

nu kurrar magen och innan i åker tror jag att jag ska forska lite om Canada, som vi har i uppgift på engelskan. Jo för övrigt så väntar jag på filmer som jocke ska fixa åt mig ..

Patrik 1.5
A walk to remember
Twilight
...... jag kommer inte ihåg den sista.

men ikväll blre film och myyys, mamma mia ska vi se :) eller jag ska se den :)

btw, problem ska man lösa själv, inte blanda in sina föräldrar ... !

xoxo M


lördag - jaa!

en person som svikit mig, känner mig otroligt sviken och orkar därför inte blogga nu..

kanske senare får se ..

jag låter dig vist göra saker utan mig, det gör jag fan! men gå inte bakom ryggen, fyfan!

Fredag - ÄNTLIGEN!

hejhej!

dagen på skolan har gått bra, men inte så roligt ftersom jaa! ::( :D men annars bra, hade tp ett prv i musiken idag, man skulle kunna ackord på gitarren och kunna spela piano, det gick ju som det gick :) haha, sen hade vi en läxa..

glömde blogga igår, var på stan på kvällöppet och inhandlade julklappar, en bok och 4 klubbor till mig själv och dav :) nu sitter jag på mitt rum och tråkar, hade tänk bädda sängen, men det är ingn ide nu, tycker jag som!

är så jävla less på dig, jag trodde inte du kunde göra så emot mig, det trodde jag inte. Ingenting kommer bli som förr igen, litar inte på dig nå mer! gör mig en tjänst - gå och dö!

ska tvinga med mami till ica maxi för juice, tidning, chips, glass och godis. Eftersom det är depp nu, jajjamensan fast en sak är jag glad över riktigt jävla glad över :)<3 kommer aldrig glömma det :)

neej, nu ska jag släcka alla mina tända ljus i mitt rum, stänga vädringsluckan och åka till ica maxi :)

efter skolan idag åkte jag m&m in till stan sen skiljdes vi åt och jag och mia gick på korvgubben och köpte en french hot dog med dricka "hoppas dom tappar min korv, då får jag e gratis dricka" hahah :)

mår även sjukt dåligt nu, alltså psykiskt, vet inte vad jag ska göra. Kan inte allting bara bli som förrut igen? :)

xoxo M

onsdag - även lillördag :)

nu kom jag på en sak, idag är ju månadspengsdag! :) jippie jajja!

jag håller på att plugga om mellankrigsiden och 2 världkriget just nu, eftersom det är rov imorgon klockan 15.15 (efter skolan) så jag mste kunna det, även fast jag nästan hatar om världkrigen och mellankrigstiden! åååh ...

imorgon blire att mami hämtar mig vid 16.00 (efter provet dårå) sen så åker vi hem, fixr mig, åker in till stan igen på kvällöppet, jag går med mami, då blir shoppa loss! :) haha

för en dag på stan kan man väl unna sig, bland alla läxor, prov åsånt =) tänker då iaf jag göra imorgon, och det känns skönt.. men fredag, lördag och söndag kommer jag plugga hela dagarna långa .. ojojoj vilken helg, men så är det då man går på läx skolan, haha kanske inte men .  :)

neej, nu ska jag äta upp min glass men plugga i ett till klockan åtta då jag ska titta på andraavenyn till klockan 9 sen blire plugg igen i cirka 2 timmar, till klockan 11 .. då kallar nog sängen på mig =)

jag kan ju tyvärr inte åka till skolan nu med mami, eftersom jag måste plugga till so provet imorgon .. kan inte så mkt om det och sen får jag inte in det i skallen .. men mamma åkte och kommer informera mig imorgon kväll (kommer som sagt inte hinna "lyssna" på henne ikv, det var om gymnasievalet som vi kommer att göra nu till jul ! ååååh!

så jävla mkt det är nu. jabrahej!

xoxo M

tisdag - 400 kronor, jatack!

hejhej!

sitter på skolan och pluggar lite nu innan mami kommer och hämtar mig, då ska vi hem på dirren. Jag ska då ta mig en choklad och sen lägga mig ner i sängen och plugga, plugga, plugga .. vist låter det underbart ?! haha

hade redovisning idag på språkvalet, det gick bra. Men har vart deppig, eftersom jag inte kan gå på stan, på hela veckan! vi har så jävla mkt nu, eller jag iaf .. bajja !

men nästa vecka på fredag blir det julhandla och gomat på stan! =)
Imorgon får jag månadspengen som ligger på 400 kronor :)

nu ska jag gå och ta fram kläderna och dra mig ut för att hoppa in i en kall bil, brrr!

xoxo M

måndag - snart helg ! (????)

haha, det säger jag varenda måndag, veckan blir kortare .. tror jag ! :)

hej föresten, nu pluggar jag so, skulle bara skriva ett inlägg emellanåt .. mellankrigstiden och andra värdlskriget, finns det nått tråkigare ?! nej, jag tror inte det .. jag VET det ! vissa tycker ju historia är kul, men inte då jag ..  geografi är okej, men inte so i sig ,, jag tycker mest om engelska, språkval och matte (haha) ÄR DET NGN SOM JOBBAT MED DEET?? eller är det bara våran skolan ??

ENDAST 1 MÅNAD KVAR TILL JULAFTON, EXAKT 1 MÅNAD - 4 VECKOR ! :) fyfan va underbart det kännd, otoligt, jamen fyfan vilken snöstort det har varit inatt och typ på dan .. mia vart snöbadat 2 eller 3 ggr pvg till idrotten, och fick ett x antal snöbollar på sig .. idrotten var otroligt kul, volleyboll :) jag och clara var själv på ett lag, först men sen så blev vi fler :) vi vill inte köra järnet och allt, nejnej!

jaja, hade feber idag på skolan. Höll på att svimma, men sen vart dt bättre, jag, mia och clara tog bussen in till stan och gick på korvgubben (MUMS!)

imorgon ska jag med bästa på stan och köpa julklappar till alla utom clara och mia, :) jagvet vad jag ska köpa, det gör jag :)

nej, nu måste jag plugga .. ska bara kolla lite på några sidor först .. nej det ska jag inte, nu måste jag plugga, S E N  får ja kolla :D)

xoxo M

söndag - slutet på veckan är gott :)

Hejsan :)

fortfarande förkyld, men det känns bättre i huvudet och i ryggen/magen .. sköööönntttt :) kanske var det Markus Fagervall som sjöng bort det ?! eller kanske bästaste mia ? :)

vi åkte in till stan 11.35 och var framme 6 minuter innan smedjan öppnade, stod därför och väntade och nästan frös ihjäl både jag och clara, sen ringde mia och kom och  gjorde sällskap, gullig som hon är ! <3 så då sprang vi och köpte skivan för endast 100 kronor, efter det ställde vi oss på "våran" plats och väntade, stod nära men som på sidan av honom, aja han var bäst ändå.

mia var sjukt suger på fika, och clara på en korv. Vi gick och köpte vasin korv på pressbyrån/korvgubben sen så bestämmde jag och mia att hon skulle följa med mig hem, sagt som gjort. Vi åkte hem och hade det bara allmänt mysigt.

Vi tände ljus (i massor) invigde ett kaffeljus och ett doftljus från ikea, sen tog vi bilder, hoppade och "slogs" på min säng, hhaha den är så klen så den typ brakar snart (IGEN) och sen tittade vi på en film, så  jävla bra den var ! vi gick sedan och åt kyckling och klyftpotatis, sen blev det glass (vinetta och carteDór) mmmmm :) käkade godis, sen tränade vi (hahah, mia tvingade mig!!) Mia har fått stå ut med Markus Fagervall skivan hela dagen! :) hon åkte nyss hem .. :(

men men, vi ses ju imorgon :)
det har varit en sjukt bra dag, som jag trodde skulle bli en skit sjuk sunkig dag, men det belv en superbra dag ! :D jaja, hon ska ändå sova här ngn dag så det blirå bra, nu ska jag vädra rummet, träna på läxan (om jag orkar) sen titta på tv :) neee, nu ska jag göra ngn nytta här hemma ..

en sak - på stan testade jag typ 5 olika parfymer, en på vardera arm, en på halsen, en på vardera ben :)haha sen kollade vi runt lite grann och hade det allmänt trevligt :D

xoxo M

söndag - sjuk :(

det var inte sant, jag blev inte frisk på söndag .. jag är sjuk, fyfan va surt!

jaja, men jag ska då in till staden och se markus fagervall iaf, nu klockan 13.00 med clara, men först blire lite julmarknad, kanske en lussebulla ? :) och en kopp te, som piggar upp halsen, ojdå jag har ju te som står och vänta på mig i köket, satan! :D efter makus, blire hem och sova för hela slanten, kanske plugga innan.

xoxo M

lördag - sjuk :'(

hej! :D

har nyss färgat håret, mörkt blev det :) som planerat.

kanske slänger upp en bild på're sen, aja. Nu ska jag gå och göra mig iordning, byta kläder, och sen kanske åka till m&m, men bara kanske. Jag har sjukt ont i mitt huvud nu, jag blir bara sjukare för varenda dag .. faaan! kan jag gå på Markus imorgon ?! joo, jag måste. Men får se ... kanske ringer oh pratar med clara en sväng, hon skulle göra en blogg, undra om hon gjort det ? :)

Har vart på stan idag, hem fick jag med mig - trosor, kaffe ljus, over knee strumpor, nå "tjock" strumpor, tidning och hårfärg. Klänningen har dom typ slutat sälja :'(

nu ska jag till mormor och morfar :D

xoxo M

lördag -sjuk precis som förra helgen!

Hejsan hoppsan!

sjuk igår, sjuk idag .. inte sjuk imoron ! (hoppas jag) för då kommer Markus Fagervall till smedjan och dåblire dit åh kolla :) jaja, men iaf så vilade jag igår då jag var sjuk, det blir bara sämre med mvärken och nu dör jag typ snaarrrrrt!

sa gå och äta frukost och äta tabletter mot min förkylning (ja det finns) så den blir bra nån gång, så jag kan åka till skolan på måndag, Nu ska jag först bädda sängen sen så ska jag städa lite, frukost och sen en promenad, det hjälper väl mot värk, jag tror det.. Mormor sa då det en gång :)

vad kan man önska sig i julklapp ? ååååååh jag kmr int på nå!

xoxo M

torsdag - mvärk!

hej, mår sjukt dåligt. eller inte bra iaf !!

orkar inte blogga nåmer nu, ska plugga so till provet imorgon. Ska plocka bort kläder först, jajaj. Nu ska jag gå och träna, plocka bort kläder sen vilavilavilavilavilavilavilavila!

xoxo M

onsdag - don't say you love me!

heeeey! LILLÖRDAG! :) SNART HELG!

trevligaste kvällen på länge, den var igår :')
spenderades på allra bästa sätt, med mia och clara! jag "hotade" dock mia att gå därifrån i slutet, jag blev så "less" på henne, hahah :') äre inte raparN ?! :D hahaha, men det var trevlans, men mia gick överstyr där ett tag, din skit :D haha, skämt åsido dock :) haha, nu ska jag titta på andra avenyn och sen blire plugg :) vi hade teori på idrotten idag, men det hade ingen sat till mig, så jag tog med mig stor jävla väskan till skolan! less

Per idag - Malin har du rouge (ni fattar väll, att jag blev generad, eftersom han typ sa att ja va kär i nån, men det är jag inte ens) sen frågade han mia, har du också rouge! :) hahahah

MARKUS FAGERVALL - SMEDJAN LULEÅ, 23 NOVEMVER 2008 KLOCKAN 13.00 - DU KAN KÖPA HANS SKIVA FÖR 100 KRONOR PÅ BUTIKER I SMEDJAN, HAN SPELAR NÅGRA LÅTAR FRÅN DET NYA ALBUMET "STEAL MY MELODY" OCH SIGNERAR! i only say one thing, MARKUS HERE I COME <3 :')

xoxo M

torsdag - yeeey! :')

hade som sagt tappat bort min "gummigrej" till härluren. -blev depp, för dom är nya och det är mina bästa! men jag hittade dem nyss, eller på dagen innan idrotten, gissa om jag sken upp. Hade nyss språkval, tyst och bra var'e fyfan a skönt .. :)

nu ska jag gå och köpa mig en kycklingmacka, sedan ska jag hem på dirren och duscha, sen köka på EXOTIC med mia, david och clara :') fyfan va chill ! :) nudlar, grönsaker och kyckling till middag och till efterätt friterad banan! :) jag drar typ nuuuuuuuu!!! ......

jaja, nu sitter jag på skolan och ska dra mig hemåt, eller vänta på mamma snarare.

xoxo M


måndag - plugga so!

Hej sockernosar (?) :)

Idag har dagen gått i raketfart, 5 veckor kvar till jullovet och snart helg (säger så varenda måndag, det går fortare) vi har haft slöjd, språkval, idrott, bild och svenska, rätt lugnt! :')

imorgon då, kommer jag inte bloga. Först äre skola, sen så blir det på dirren hem och duscha, göra mig iordning och sen ta bussen till stan med david. Möta upp mia och clara, för att sedan äta på Exotic, mumma :') det ska'bli myyyys :) sitta där en stund, äta (varmrätt och efterätt !!!) nu måste jag plugga so, eftersom jag inte kommer hinna imorgon ! :D

xoxo M

lördag - malin gör maten :D

Hejsan, har inte bloggat sedan händelsen på busstationen, jag har varken haft lust eller ork.

Kommer just hem från ica maxi, köpte lite gods och en tidning. Det är även jag som tår för matlagningen ikväll, och tills dess ska jag göra läxor. Jag har också fått en stäckning i ryggen, fyfan vad jag har ont. Jag har iaf ätit en värktablett (denstarkaste sådann) från Bulgarien, och det känns mindre, och minde. Men det gör fuktansvärt ont, nåja. Nöter Markus Fagervall och rix fm nu .. neeej, nu måste jag göra läxorna, sen ska jag spela bandy med david (om jag kan) hah :')

Våran lärare sa igår att jag och clara var dom roligaste han kände, haha :) är man komisk så är man. eller hur clara ?! :) <3

xoxo M

ÄLSKAR ! :') <3


torsdag - hata näsblod!

jag hatar näsblod, började blöda idag då vi skulle gå på bussen (jag&clara) men vi kunde inte gå på den, för det forsade, och jag menar forsade i 35 minuter (TRETTIOFEM)! kunde fan inte göra någonting! :( jaja, värsta som finns typ !!!

nu ska jag och clara sätta igång att plugga ! :) kraam

dagens ros - går till min underbara vän, som hjälper mig i ur och skur! Clara A ! :') <3 jag älskar dig gumman, du ställer upp och allt :)

xoxo M

onsdag- plugg x1000

hejsan hejsan! :')

håller på att bli sjuk, är sliten, har feber, ont i halsen, täppt i näsan och har sjukt ont i magen. hjälp mig, någon ?! jag vill inte bli sjuk, denna vecka ska jag då inte vara hemma någonting alls, har no prov på fredag och sedan så har jag läxor som ska in, engelskan sen typ ... språkvalsgrejs (KUL :D) nu sitter jag här med glass och vatten, ska snart gå och ta mig en kopp té. Neeeeejjj, jag får inte bli sjuk! fast vi har ju tabletter mot förkylning i medicinskåpet. :')

prov idag i engelskan då, tror det gick bra. Hoppas det. På morgonen hade vi Hemkunskap där jag, mia och clara lagade kycklingrullar :') mumma, nu är jag sjukt hungrig, ska äta glass för ingen är hemma. och vi har ingen mat. jabrahej :)

I måndags var jag och clara hos mia, men det berättar jag en annan gång. För vi hade sjukt kul, och på måndag ska vi 3 ut och äta! :D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:

xoxo M

lördag - läxor!

emh .... jag har nyss klivit upp från min sköna säng, hittade en starlet tidning i mitt gamla rum (som jag inte läst, den var oöppnad) då slapp jag köpa en tidning idag, har ingen lust att gå ut nu, brrrrr! sitter här i pyjamas och ska alldeles strax gå och fika frukost, sen damsuga mitt rum (om jag orkar!!) sen ska jag göra klart filmrenensionen på engelska och träna till provet som är på onsdag (oh no!)

jaja, igår så var det chilligt på skolan, inga större nyheter. Mami kom och hämtade mig efterskolan för att vi skulle åka in till stan, jag handlade 2 ljus, 1 läppglans, 1 bodylotion och godis. Ska till stan i veckan och köpa klänningen, jag vill ha den. Men jag hittade den inte inne på Indiska.. Sen åkte vi hem, åt mat och jag stress - duschade innan vi åkte till björx, till mormor och morfar - såg idol där ! :') KEVIN ÄR BÄST, SÄG VAD DU VILL! <3 :') go kevin, go kevin, go go go kevin! :) haha sen hem. Gick och la mig ganska tidigt. Jag tänkte följa med till hälsans hus, pontusbadet och hertsön idag men ja orkade värkligen inte stiga upp (eller kanske .. men ....) så mamma, david, amanda och pappa är borta hela dagen. Chill :)

Jag har bäddat sängen nu! :) haha, och städat lite i rummet! :D haha


xoxo M

onsdag - lill lördag och snart HELG! :')

Tjolahopp!

chill dag idag då. Först hade vi hemkunskap. Jag, mia, clara, anna och mickis var nere i "storköket" och lagade lunchen och så. Svinkul må jag säga, jag och mig la upp plättar och så wookade vi grönsaker och pasta, vi är bäst! haha, sen då vi skulle gå fick vi en trocadero, haha javet hälsoskola. Men det va'rå shysst! sen hade vi engelska, efter det lunch. Sen had vi språkval, matte (där jag inte kunde jobba, eftersom mia är seeeeeg!!!) och bild! jaa, chill dag må jag säga. Snart helg!!!! :') då jävlar! en sak till - jag och mia ska åka till sthlm och gbg (ska samla in pengar, men vi säger inte hur!!! :D) och jag kanske åker till sthlm i decmber ! :):):) YEEEEEES! ZTROZTAN HERE I COME! :D lule är fattigt! :D haha

jaja, efter skolan kom mami och hämtade mig. Vi åkte och lämnade in jockes tv (som har pajjjjjjjat) och sen så åkte vi till skokanonen och dollarstore. Sen åkte vi och åt på donken, sen åh handla på kvantum. Vi hann även in på Intersport! och nu är jag hemma, ska göra klart läxor nu. Sen ska jag glo på tv!

xoxo M


måndag - jävla brandalarm!

faaaan, sms fan  fungerar inte för telia / halebop ! as också.

jaja, nu är jagsjukt trött. Ska snart äta palt och sen så ska jag sova, träna på läxan och  s o v a !! :) jag är helt slut, helt sjukt. Slöaste dagen idag, måndag efter lovet åallt!

På skolan efter idrotten hade vi h å l  och ett långt ett, men iaf. Då gick vi till skolan, då när vi satt i klassrummet (och gjorde nothing) så gick brandlarmet, för det brann tydligen i något elskåp (vet ej,) då fick vi stå ute och frysa ihjäl tyyyyp, sen då vi skulle gå in och var i trapphuset då de slutat, så gick det igen, det slutade och vi gick upp till klassrummet och då gick det igen .. vi orkade inte gå ut och det var nå jävla fel. Det slutad igen, men sen började det om (IGEN) och tjöt så in i helvete, vi höll för öronen och sen fick vi sluta !! (Y) då åkte jag, mia och clara in till staden på gina och din sko. Sen drog mia hem och då provade jag skor på WEDINS, sen gick vi in på hm! :') så ser min   u n d e r b a r a   dag ut ! =)

nu ska jag käka palt och sen sova!

xoxo M

måndag - skolaaa

Heyyy!

vaknade yss och nu blir det skola för hela slanten, kommer hem någon gång vid 17.00 tiden skulle jag tro, men jag har mobilen med mig :')

xoxo M

söndag - c.a du är bäst :)

Hej, hur mår ni ?

kom nyss hem från clara a, där vi åt hamburgare och dajmkaka ! :') vi skrattade som två små barnungar, om man tänker efter så blir vi som 12 på nytt, då allting var roligt. Men vi är 15! nåja, ett gott skratt förlänger livet, och det är just clara som förlänger mitt härliga liv, som det känns nu. Sen såg vi på oth..

På morgonen bytte jag och amanda garderob, det blir enklast så. Sen kom clara och vi skulle plugga tillsammans, eller ör matteläxorna och några sidor i boken. Men varken jag eller clara ides, så vi käkade äpple o. apelsin sen så satt vi i mörkret och jag skrämde clara rejält, haha men det var mysiiiigt! vi slog på en film 7 serie - Emma Åklagare heter den och den är bra, vill jag bara säga. Sen käkade vi godis och tände ljus. Vi är riktiga ljus människor.

nu ska jag packa väskan till imorgon, blir kanske bastu efter idrotten eftersom vi inte ha någon bild imorgon. Men man vet aldrig. Sen blir det Sing in Bee och godis framför tvn ! :') kanske lägger upp bilder sen, får låna amandas sladd till kameran som tur är.

xoxo M


bästis, kvällarna / dagarna med dig gör susen! :') <3

söndag - läxor!

Hej, jag lever om ni undrar.

Jag har inte haft tid att blogga helt enkelt, jag har försökt njuta av dom sista dagarna på lovet. Imorgon börjar ju skolan, åter igen till läxor. blää! Hela helgen har jag spenderat med clara, så jävla roligt må jag säga. Ska plugga matte med henne idag, sen ska jag plugga no och so också. Kanske lite Engelska om jag hinner med det, får se. Tänkte lägga upp lite bilder, men sladden till kameran är borta. Måste till stan imorgon och inhandla en ny.

Imorgon ska jag troligtvis till staden och shoppa en kofta på vila eller en annan på KappAhl, sen ett par skor, ett par stumpbyxor och sen ska jag kolla på en klänning på Indiska. Det är nog det jag ska göra, kanske nått mer. Jag vet inte om jag har tid att åka in till stan ens .... hmm.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta frukost. Jag älskar lov och helger. men .... imorgon börjar skolan, en positiv sak är att om 7 veckor får vi jullov ! :') någonting att se fram emot ! :D

xoxo M

RSS 2.0