hah

kul dag idag på skolan, hah ;d vi hade dock bara 2 lektioner men ändå, haha HK på morgonen - jag och Simon skulle samarbeta och göra en planch till redovisningen, men Marielle skrattade åt mig (undra varför +1 hahahaha :d) haha och sen hade vi engelska där jag och Mia hade mkt kul haha, :)) ¨

Jaja nu sitter jag här, jo föresten varå på stan idag efter skolan (slutade 11.00) köpte en vit kajal, puderborste, mascara, roug (stavning), smink svampar och 3 örhängen :)) mkt bra, nu ska jag gå och laga mat till my family och sen så ska jag vara hemma hela kvällen med david :)

Jabrahej! ;d

(Y)

Heeej snyggingar! ;d

kulig dag idag då, skoldagen spenderades med favvo- mia, nathalie, therese, clara och marielle :)


Sen vare då skolfoto sist på dan, tror det gick bra men det återstår ju och se! mohahaha..
Efter det chillade jag, marielle och clara upp till busshållsplatsen och hade ett trevlans samtalsämne haha, det var kul och mkt skratt. Vi hoppade på bussen sen fick vi syn på en snygging (han var engelsk) och började viska och så, men sen kom vi på, tänk om han försör svenska eller fattade vad vi sa! haha sjukt pinsakmt.

Jag och clara gick åt samma hål in i själva stan och Marielle drog sig mot den andra bussen, vi gick och tog en fika på T.A eller clara åt men jag tog baara en macka, sen så gick vi och checkade runt på stan. Åhhh, pasion (tror jag den heter) har öppnat i stan, en mkt trevlans butik där jag kollat in massor, det är då en make up / skönhets producter store då! imorgon ska jag på stan och köpa bl.a - 6 örhängen, läppglans, vit kajal, puderborste, vantar och en tröja på gina ! (ÅÅÅHH, malin det kommer bli dyrt!) men när jag väl hittar nå så vill jag köpa det. jaja, tror jag tar med mig mamma! hah :)

Nu ska jag gå och byta till sjukiskläder och sen slappa i soffan ! ;d

Jabrahej!

xoxo M

RSS 2.0