12 februari 2009

har gjortbort so provet nu, gick galant (tror, och hoppas jag) och har även gjort no provet, gick bra tror jag. Nu är det inge mycke i skolan, typ en engelska grejs till nästa vecka! på so lektionen idag så fick JAG anteckna, sen skulle natta och th kopiera av mig, och marielle! men i alla fall så kunde inte th vara tyst och berättade om sina husdjur(!) och massa roligt grejs så jag fick typ skratt anfall och sen fick hon hicka, då började natta skratta och jag fick typ panik, vi hade ju föreläsning och dom satt och skrattade, tror ni jag kan hålla mig då? emh nae!

mia och jag hade en intressant konversation (!) haha, på svenska. Sen åt vi nå kyckling i pastasås 'åde. Efter skolan åkte jag till mia och var där i typ 40 minuter, haah! sen kom mamma och hämtade mig, sen kom jag hem och mamma gjorde en AS god pastasås! åt lite, trots att jag hade ätit hos mia två plättar! sen började jag städa lite grann.

Imorgon har vi nån 'dag, eftersom det är alla hjärtans dag på lördag! jag och mia är i samma grupp (Y) nej, nu ska jag gå och städa lite till och sen packa väskan, välja kläder till imorgon och titta på sveriges värsta bilförare och efter det per moberg- vad blir det för mat.

hoppas Susanna blir klar med min heather till bloggen i hegen. för nu ser det typ anus ut! jag tror inte jag bloggade igår (?) men jag pluggade för båda proven som vi hade idag! ursäkta!


kram malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0