6 februari 2009

tha sammanfattning av kväll'n!

efter skolan åkte jag, mia och th in till stan och åt en french hot dog, sen åh kolla lite på alla möjliga affärer! sen kom mamma och hämtade mig och mia, vi åkte hem och just då vi hade ätit glass och sett lite på the notebook skulle vi åka och äta på exotic, jag och mia tog ett eget bord (LÄS  FÖRRA INLÄGGET) och sen åkte jag hem till mia och chilla, hon provade och visade mig kläder, lyssnade på music! sen kom sara och vi tittade på 'linas kvällsbok' sen ramlade mia i trappen (HAHA XD) och spillde lite té i sängen (lite) eller typ på byxorna.

sen vae jag tvungen att åka hem, eftersom man bor i en jävla byhåla dit det typ inte går några bussar efter klockan 17.20 så man ba KEY! inga bussar på helgerna heller för den delen. fifan! nästa gång får mamma och dom åka hem och vara hemma sen komma och hämta mig! såblireba! nu ska jag läsa en bok och kolla på 'the notebook' om kanske 1 ½ timma, sen ska jag typ lägga mig, om jag orkar! är in't nå trött än!

aja! ring imorgon om du har lust att hitta på någonting, eller om du har lust att komma till "min" byhåla och tråka, aja nu mås't ja gå! hejs! eller jag orkar inte skriva nåmer.

kom just på en sak, ska typ på bio imorgon och se 'i taket lyser stjärnorna' !!! hänga med ??????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0