LULEÅ! <3

vilket jävla drag det var i luleåklacken på e.on arenan! ojoj. jag måste gå oftare på hockey, aja mkt att berätta om då jag kommer hem till kompisar,på matchen hände en massa grejer, en kaxig liten unge skrek "HATA LULEÅ" "JÄVLA NALLE PUH" "DRA HEM TILL BLOMIBOMPA DISNEY LAND" "SKAFFA ER ETT LIV" osv, osv. han stod framför mig och jag tänke ba, men ni är ju nasse isf, skaffa er en målvakt! oj ni hade vist en! han pekade finger och så, men ändå stod han på luleåsidan! IDIOT!

han skrek HATA LULEÅ och knuffade i en luleåsupport. Luleå supporten knuffade tillbaka så han ramlade och sen var han inte så jävla kaxig nåmer. Han åkte hem direkt efter sen, så fegt av honom! bra gjort luleå supporten. Jag sjöng med där ibland (!!)

Luleå HF vann ju med 3-2 (yes) nu ska jag äta godis och titta på tv, sen sova nån gång och vakna upp till en underbar hotellfrukost! och imrgon åker vi ju hem =( fanfan. Jag vill inte åka hem, så jävla mysigt och trevligt här! vill flytta hit eller till stockholm! tack'o hej! <3

luleå klacken sjöng hela tiden inte tyst en minut ens! och borta klacken (ytan) var inteså stor, men hördes mer än Timrå klacken, hah! tro inte att jag hatar dom nu, men jag gillar luleå, asså inte själva staden men man bor där och så! ja ni fattar hejdå.

en ramsa dom sjöng! =

åh vi älskar luleå, ingen stoppar vårat gäng 0ch så tar vi 3 poäng! Åh luleå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0