semeldagen!

nu har jag tänkt skriva ett låååååångt inlägg, tänkt!

amen åkte till skolan vid 07.30 dårå, kom ju som på att vi började 08.50 idag så jag pluggade lite på dom 8 glosorna vi hade till idag. Fick typ in 4-5 av dom, sen hade vi so och då kopierade jag föreläsningarna åt nathalie, sen hann vi jobba lite med en fråga som jag ska göra nu innan mamma kommer och hämtar mig, sen hade vi engelska där vi fick en läxa tills imorgon ja kommer inte att hinna ;o sen lunch och vi har väljavecka så hamburgare vare. Sen idrott och jag fick nå fel i foten och kunde inte gå så jag typ stannade och smågrinade (int så serry) och sen ramlade jag, tyckte det var skönt med snö och kallt så jag nöbadade mig själv 2 gången och efter idrotten 1 gång, men språkval och jag fick 5½ av 8 rätt på förhöret! jaojao.

sen slutade vi för en timma sen, mamma komemr om typ 50 minuter och jag ska läsa igenom so;n två gånger, läsa i taket lyser stjärnorna och göra engelskan. om jag hinner allt de på 50 min! det ser ut som att vi åker till sundsvall på torsdag natt nu i alla fall! wihoo, men bara kanske, mia kanske ska följa med. åjusteja, alla skolor i stockholm har ju typ sportlov nu! SKÖNT! eller vi får ju vänta några dagar till, men då dom börjar skolan igen får vi lov, wihoo! vi har fått en ny tjej i klassen från stockholm. Sen igår då vi gick från idrotten fick man kramp i fötterna för det var så jävla mkt snö, det var fan rena träningen, hoja!

vill BORT från luleå nu på direkten! där det inte finns nå mkt snö! eller varför inte utomlands! om 10 år är jag nog reseledare med natta nån stans i världen, då kanske jag ligger och solar i Thailand just nu, eller är ute på en utflykt eller sover eller äter god mat eller ..... ja, ni fattar! fan va härlig ändå, jag LÄNGTAR! som ett helvete! även fast jag kanske inte blir reseledare på dirren efter gymnasiet så ska jag boka en resa nån dag efter studenten, en välbehövlig semester i nån månad, med nån tjill kompis, lång borta från luleå! jag kan nästan lova att jag inte komemr bo i luleå sen, asså vist jag kommer ju typ bo utomlands om jag e reseledare men asså, då jag kommer "hem" kanske i stockholm i en takvåning på östermalm, oj inte drömma nu, nejnej!

Jag vill åka utomlands, märks det?! heh, nä men asså jag måste typ åka utomlands! villvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvill! ja!

nu måste jag läsa igenom so;n och det måste jag göra 4 eller 5 gånger idag, innan åtta. Efter skolan ska jag och mamma åka och köpa semlor, mmmm semlor på storheden, medans jag äter den hemma sen så ska jag läsa igenom so;n och sen efter andra avenyn ska jag göra engelskan, eller kanske nu?!

intresse klubben antecknar, nä men ni väljer ju själv att läsa min blogg! men jag är inte som vissa ANDRA att tvinga folk att läsa min blogg, lixom! NEJ DET ÄR JAG INTE! nu ska jag sluta, men ett långt inlägg om allt möjligt från hjärtat blev det faktiskt! hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0