utmanad av Susanna

ENEGTLIGEN SKA JAG INTE GÖRA SÅNAHÄR LISTOR! NI FÅR FRÅGA MIG IST.

Jag har blivit utmanad av Susanna!

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1. Jag har en enorm fobi för hajar. Om jag är själv i en pool kanske det kan komma en haj, måste llatid bada i samma pool som någon. Sjöar och havar kan jag glömma, min hajfobi har gått för långt!

2. Jag hatar mandelskorpor, jag kan inte ens röra vid dom. De luktar äckligt och är inte goda heller.

3. Jag brukar inte gråta åt sorliga filmer, utan om det är begravning på tv eller någon grinar i en film så kan jag börja grina, som vid tsunamin då dom visade barn som dött, grinade jag och grinade.

4.
Jag älskar Bulgarien, men det kanske ni redan viste!

5.
Jag är ingen nattmänniska, jag blir trött ungefär klockan 8 på en fredags kväll! men jag har faktiskt varit vaken i 38 timmar i sträck, tro det eller ej, jag var inte trött heller, bara hungrig!

6. Jag älskar att skriv, noveller och brev! oh god, tur att jag har brevvänner, annars hade ni på bloggen fått typ 10 inlägg om dagen! nä, men fler!

7.
Jag älskar att ha ordning och reda! mitt rum städat mer än en gång i veckan, då skurar, dammsuger och plockar bort det flesta så det blir stilrent!

8. Jag HATAR kedjebrev, kedjesms etc. Jag får värsta tvångstankarna och måste skicka vidare! så skicka inte till mig! bra hejdå.

Jag utmanar

Therese

haha, egentligen orkar jag inte skriva på bloggen vem jag utmanar, ni får väl ta listan och göra den alla som läser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0