1 februari 2009

Jag vaknade klockan 11.18 och steg upp nästan direkt för att äta frukost med mamma, fick i mig litegrann! 1 ½ macka, té och ett glas proviva (vattemelon och tranbär) sen satte jag vid datorn och börjde sen se på 'love actaully' sen så klädde jag på mig snabbt som attan och åkte vidare till måttsundbacken, david åkte och jag åkte upp i liften med skorna och sprang ner och sen upp åde. Sen träffade vi Séan och Éoughan =) funny!

sen då vi kom hem färgade jag mammas hår och spelade Monopol, håret skulle bli blont men det vart typ .. brunt (?!) så jag ska kanske färga om det imorgon! sen så började mamma med maten och jag hjälpte lite grann. Hemmagjord pizza blev det. Åde, men nu är jag lite depp för att det är söndag och skola imorgon! men, snart ska jag hjälpa mamma att städa lite! sen gå och tjata på att Jocke ska bränna ut 'the notebook' nu! less på att vänta.

iaf, så skulle jag sminka mig igår! jag satte på maskara och lite puder bara! det kliade och mina ögon blev sjukt röda (!) och jag tog bort det och fick utslag på kinden och det sved i ögonen och jag fick typ panik, trodde jag skulle bli blind eller nå, typ rädd! så jag sket i att köpa nån mascara igår, igen ide! jag vet ju att jag vart lite allergisk mot smink, men jag är verkligen allergisk så nu kan jag bara sminka mig vid vissa "finare" tilfällen! åhnej. btw, jag ska kanske beställa nya linser nu! dock engångs! och det kanske blr Stockholm i vår iställer eller i sommar, bättre att åka då (?!) enligt mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0