31 januari!

sitter som klistrad framför tvn nu! ser nån film som inte värkar så bra, men jag ska ge den en chans och inte sitta vid datorn nu! har ju en bärbar dator som jag sitter med i soffan! den brukar vara i mitt rum, men inte nu.

hoppas ni gillade min lilla sammanfattning om Bulgarien, för jag älskar landet och det är inte sista gången jag har åkt dit, absolut inte. Där skulle jag kunna tänka mig att bo i 1 år bara för att prova, varför inte?

nu ska jag titta på tv, men cola! sen efter filmen sm slutar 01.00 eller nått sånt blir det väl bädda rent sängen och sen sova! och jag som skulle städa i helgen, det blir nog imorgon! om vi inte skulle till Måttsundsbacken för att david ska åka slalom och sen städa! hejdå!

1 månad sen nyårsafton va ?

Bulgarien <3

jag har ju skrivit om dag 1 och 2 här i bloggen om då vi var i Bulgairen i sommar. Men jag slutade dock efter dag 2 och hittade det i arkivet nu, men jag hade jätte kul och vi hyrde golfbil 3 eller 4 dagar, åt god mat varenda kväll, åkte till vattenlandet som var mitt paradis (jag bor i poolen då vi är utomlands, åkte och shoppade i Nessebar två dagar och sen åkte vi till Burgas eller Varna, nått av det. Gick på stan och trallade varenda dag och så. Gud va minnerna kommer tillbaka nu! Jag ska berätta om sista dagen nu iaf! och alla sa typ att vi åkte fel tid eftersom det skulle vara så jävla varm då, men det var det inte, det "kallt" och en natt hade det till och med varit minusgrader så ta er i baken!

DAG 13-

Jag låg och stekte på stranden sista dagen en stund, sen lunch på ett strandställe och sen steka igen. Efter det så sprang vi runt på stan som yra höns och Jocke skulle köpa nå presenter åh jag skulle ha kläder och allt var det nu var! jag tror också vi åkte till Nessebar en sväng eller så var det dagen före, för att jag skulle köpa min älskade väska! =) vi sprang runt och runt och på kvällen gjorde Amanda nå flätor, mamma och jag sprang och letade ett badlakan som David skulle ha och det var en massa.

Vi kom hem kanske 21-22 på kvällen och då packade jag ner allt och bestämde vad jag skulle ha på mig, bussen skulle hämta oss vid 01.30 eller nått om jag inte mins helt fel eller kankse 00.30 runt den tiden iaf. Jag tog mig en sista dusch och började gråta (wtf?) jag ville inte hem, jag älskar Bulgarien, och innan vi åkte åt vi lunch på ett superbra ställe<3 och sen såg vi en äldre man som blev lurade av ett par horor, :( snusk!

jag bestämde mig för att jag skulle ha nå godis och sprang till en butik bredvid hotellet och köpte mitt favoritgodis, 3-4 påsar tror jag att det var. Jag bestämde mig för att sova men kunde inte, tänkte bara på Bulgarien hela tiden så sen gick vi ner till bussen och av Receptionen fick vi en påse med macka, vatten och frukt! erkänn guligt! =) sen kom bussen försent och det  var nån som saknades så vi fick skynda oss skit mycket på flygplatsen, hann inte ens på taxfree shopperna! FAN också! sen vart det tjorv med biljetterna och dom ropade i högtalarna att Jocke saknades, emh han stod bredvid mig men sen gjorde han inte det och vi åkte iväg! jag sov påväg hem och då vi kom till Kallax kände jag mig depp och klockan var tyo 7 på morgonen och jag var hungrig som en varg och vi tog en taxi hem!

HAR NI FRÅGOR SÅ STÄLL DOM! JAG VILL SVARA PÅ FRÅGOR! det ä typ inte många som läser min blogg men NU KAN VI HA EN "FRÅGESTUND" ni får fråga mig vad som helst! svarar ikv.Vet ni ...

Vet ni en sak jag skulle behöva, jag skulle behöva en utlandssemster och jag måste ha en, jag får panik! I sverige är det kallt. Jag skulle behöva en paus från allting och kanske 2-6 månader utomlands skulle sitta som grädde på moset, jag får typ inte ens åka till Stockholm! för jag skulle ju dit på sportlovet, eller jag ska! det ska jag se till!

Jag skulle vilja testa med att bo utomlands eller åtminstonde ta en paus och resa ett tag!

Utkast: Det har ...

Det har varit en hel del problem med att ladda upp bilder här på bloggen, jag har kontaktat blogg.se och dom har gjort allt dom kunnat för att hjälpa mig, det är fortfarande en hel del problem, endast vissa bilder kan jag lägga ut på bloggen! men  jag har dock kunnat ladda upp några få bilder! här får ni mina skor;


 Dom kotar 249 :- HÄR 
mina übersnykka skor. Jag har dock inte använt dom än, det har inte varit ett sånt väder (skyll på det)
förhopningsvis blir dom favvisar i vår och sommar.

ATT REKOMENDERA!

Malin tipsar.


TIPS OM PARFYMER:

dolce gabbana - the one

britneys spears - midnight fantasy

donna karen new york - delicious

donna karen new york - red deliciousFILMER JAG VILL SE:

i taket lyser stjärnorna.

mammut.

vi hade i alla fall tur med vädret igen.

twilight.

the notebook.

a walk to remember.

patrik 1.5

i'm back!

min andra blogg har krånglat mycket på senaste, jag har inte kunnat lägga in bilder, orden hoppar då jag publicerat inläggen, tiden och datume hoppar och så. Har alltid tänkt att det löser sig, men nu byter jag tillbaka! det är ju trots allt på www.blogg.se som jag skapade min första blogg som blev ett intresse för mig.

Jag ska försöka att blogga om annat, eller inte blogga om annat. Men lägga ut tips på kläder, skor, väskor och sådant som jag tipsar om! mamma säljer ju producter för ett företag, bland annat om deras produkter för dom är bra! riktigt bra.

jag startar på en gång, denna gång har jag valt skor! här kommer några och alla är från www.skopunkten.com

jag lägger upp bilderna senare, måste kontakta www.blogg.se men jag återkommer om ungefär 10 minuter om jag har fått svar! för det är viktigt.

RSS 2.0