Bulgarien <3

jag har ju skrivit om dag 1 och 2 här i bloggen om då vi var i Bulgairen i sommar. Men jag slutade dock efter dag 2 och hittade det i arkivet nu, men jag hade jätte kul och vi hyrde golfbil 3 eller 4 dagar, åt god mat varenda kväll, åkte till vattenlandet som var mitt paradis (jag bor i poolen då vi är utomlands, åkte och shoppade i Nessebar två dagar och sen åkte vi till Burgas eller Varna, nått av det. Gick på stan och trallade varenda dag och så. Gud va minnerna kommer tillbaka nu! Jag ska berätta om sista dagen nu iaf! och alla sa typ att vi åkte fel tid eftersom det skulle vara så jävla varm då, men det var det inte, det "kallt" och en natt hade det till och med varit minusgrader så ta er i baken!

DAG 13-

Jag låg och stekte på stranden sista dagen en stund, sen lunch på ett strandställe och sen steka igen. Efter det så sprang vi runt på stan som yra höns och Jocke skulle köpa nå presenter åh jag skulle ha kläder och allt var det nu var! jag tror också vi åkte till Nessebar en sväng eller så var det dagen före, för att jag skulle köpa min älskade väska! =) vi sprang runt och runt och på kvällen gjorde Amanda nå flätor, mamma och jag sprang och letade ett badlakan som David skulle ha och det var en massa.

Vi kom hem kanske 21-22 på kvällen och då packade jag ner allt och bestämde vad jag skulle ha på mig, bussen skulle hämta oss vid 01.30 eller nått om jag inte mins helt fel eller kankse 00.30 runt den tiden iaf. Jag tog mig en sista dusch och började gråta (wtf?) jag ville inte hem, jag älskar Bulgarien, och innan vi åkte åt vi lunch på ett superbra ställe<3 och sen såg vi en äldre man som blev lurade av ett par horor, :( snusk!

jag bestämde mig för att jag skulle ha nå godis och sprang till en butik bredvid hotellet och köpte mitt favoritgodis, 3-4 påsar tror jag att det var. Jag bestämde mig för att sova men kunde inte, tänkte bara på Bulgarien hela tiden så sen gick vi ner till bussen och av Receptionen fick vi en påse med macka, vatten och frukt! erkänn guligt! =) sen kom bussen försent och det  var nån som saknades så vi fick skynda oss skit mycket på flygplatsen, hann inte ens på taxfree shopperna! FAN också! sen vart det tjorv med biljetterna och dom ropade i högtalarna att Jocke saknades, emh han stod bredvid mig men sen gjorde han inte det och vi åkte iväg! jag sov påväg hem och då vi kom till Kallax kände jag mig depp och klockan var tyo 7 på morgonen och jag var hungrig som en varg och vi tog en taxi hem!

HAR NI FRÅGOR SÅ STÄLL DOM! JAG VILL SVARA PÅ FRÅGOR! det ä typ inte många som läser min blogg men NU KAN VI HA EN "FRÅGESTUND" ni får fråga mig vad som helst! svarar ikv.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0