hej

jag är sur, för jag hittar inte mitt sim-kort! + att jag lånar min systers mobil nu i helgen för det.

snart kommer th, vilken minut som helst! vi bor på björkskatan i helgen, helt själva. I mormor och morfars hus, eftersom dom är i boden med husvagnen och roar sig .. annars brukar dom vara hemma på luleå kalaset eller jag kanske tänker på nyårsafton? aja.

vi ska parta lite här innan vi drar in mot området! för att se Tomas Ledin. Jag kommer vara nykter och kommer därför få bio-biljetter av "drogfritt-exit" känns sköönt :)

åkte hem från stan med min broder igår + jens och tobbe! fyfan vilket fylletaxi typ :) fast glad att jag fick åka med.

nu tror jag hon kom, ses på LK!

njut av livet!

nu sitter jag här och bloggar igen!

vaknade alldeles för nån minut sen! eller okej, typ 20 minuter sen.

ska fika frukost nu, sen ta fram kläderna jag ska ha idag + ikväll! sen fixa mig och såsmåningom åka in till luleå stad, rix fm idag ju. Vi åker klockan 12 härifrån eller 12.30 och då jag kommer till stan ska jag möta upp th där :) johanna ville också gå med oss, så nog går'e bra, sen kommer typ tobbe också men vet inte när. inväntar svar från th.

idag blir det inte nått mer inlägg från min sida, kommer inte ha tillgång till dator. Jag ska njuta av helgen, luleå kalaset, sällskapet och människorna man kommer stöta på! :) ta vara på varenda sekund .. fast jag kommer typ gå och tänka där vad jag ska skriva i bloggen!

kanske på lördag, eller så blir det söndag! kommer det upp massvis med bilder på pdol, mest på lorents & m. sakarias + maskinen, men det finns på th, dead by april och inge mer typ! :D

så ska jag skicka filmerna till th, dom lägger jag inte ut här.

loooooooove! ♥

luleå kalaset!

det här med bloggandet blir som en drog då man väl börjar med det igen ..

idag var jag då på stan och fick en huvtröja från cubus, jeansshorts med "spänne" där bak + lunch av pappa! ska låna pengar av honom imorgon till att köpa förköp till LK! egentligen är det inga bra artister där, inte som på PDOL! där var ju dead by april, maskinen och lorentz & m. sakarias!

jag och th ska på rix fm festival imorgon, vet inte om tobbe skulle med? sen ska vi på scaburbian och på fredag blir det tomas ledin! :) hehe.

nu har alla just gått på promenad och jag sitter här ensamen .. ska snart se nån film tror jag då alla kommer tillbaka och till veckan jobbar jag igen på måndag och kanske söndag eftermiddag! så då sover vi hemma söndag-måndag! i helgen vet jag dock inte hur det blir, jag kan ju inte pendla mellan piteå-luleå och hemma själv orkar jag inte vara, laga mat + ta bussen som kostar 100 :- dit och hem? nej aldrig, har inte råd med det.

kanske blir att sova hos mormor och morfar, eller dom är inte hemma, men jag orkar typ inte! hoppas mamma kan sova hemma i helgen, då kan hon hämta och skjutsa mig fredag och lördag! för vi ska ju ändå hem på söndag!

imorgon åker jag då hem efter scaburbian eller till piteå men det är typ som mitt hem nu ju. sover här tills på fredag och då drar jag in till luleå och kalaset igen! hela helgen gås med th :)

nu ska jag kika runt på lite datorer, som jag troligtvis ska köpa för min lön .. nån billig! kanske en minidator men är dom så bra? :)

29 juli - 10:37

nu ska jag bara fika frukost sen beger jag mig in till piteå stad! föroppningsvis kommer jag hem med en huvtröja från cubus för 199 :-  pappa ska med, ska fråga om jag kan få den :)

har inga pengar, min lön kommer den 25 augusti typ? då kan jag snacka om pengar :)

hör av er (mp)

29 juli - 00:26

hei bara!

typ sjukt länge sen jag skrev här nu, jag har bestämt mig för att börja blogga igen sakta men säkert! men det är mest facebook som gäller för mig.

i 3 veckor i sträck har jag befunnit mig på piteå havsbad! i helgen kom th hit eftersom det var pdol, torsdagen var en riktig höjdare! lorentz & m. sakarias + maskinen sen fredagen träffade ju vi dead by april utanför hotellet! vi gick med tobbe och sen efter området stängde drog vi vidare till Jockes husvagn där typ alla befann sig .. lite efterfest typ?

sen taxi hem två dagar och den sista dagen tog vi bussen hem, vi sov bort hela söndagen! :) men grymt lyckad helg och nu till helgen blir det luleå kalaset.

som ni kanske läst på facebook och bdb så fungerar inte min mobil! fungerar den inte imorgon åker vi in till piteå och telia och hör vad som är fel .. så jag svarar på alla sms då! om jag får dom ens? det vet jag inte .. annars får ni skicka om dom .. slutade fungera i söndags kväll .. så!

men dom kanske kommer då kortet spärras upp igen? jag vet inte jag lär väl se, för jag vet att jag har sms att läsa.

nu ska jag fortsätta drömma lite här :) ♥


RSS 2.0