12:56

vilken kväll det var igår! har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, jag och anna satt i soffan och skrattade ikapp medans heggo kom med sina skämt och kommentarer. Therese fattade dock inte vad vi skrattade åt och frågade några gånger eller gon påstod att vi var psykiskt störda.

Åkte som sagt till Therese vid halv 5 tiden, vid halv 7 åkte vi till mig eftersom jag skulle byta om så jag, Therese och Morgan tog bussen hit och sen tillbaka till stan. Vid 11 drog vi vidare till Morgan och då hade även Anna hunnit komma så vi traskade dit och vad Th kan få för sig då hon är lite onykter är ju en annan femma, för det som hände igårkväll var förbannat roligt. Vid 2 fick jag skjuts hem med Heggo och Anna, nog den roligaste bilfärden i hela mitt liv, för vi skrattade hela vägen från stan till mjölkudden åt precis allting, det var sjukt. sen skrattade jag hela vägen från busshållsplatsen hem till mig också.

Ikväll blir det ut och äta med fantastic 4 :) var vet vi dock inte än. Men jag känner på mig en sak, att jag kommer bli ruinerad, för jag blir kallad för "storbörsan" och "privata bankkvinnan" dock vet jag inte hur mycke pengar jag har på mitt kort och känner mig lite orolig för det.. och bankomaten på mjölkudden lämnar inte ut kvitto.

Från en sak till en annan. Snart är det alla hjärtans dag och jag vet precis vem jag ska ägna den dagen åt! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0