14:08

mådde inte bra i tisdags kväll, hade ont i huvudet och var hängig. pluggade nästan klart turismen och läste lite till provet i handels. steg upp 6 för att åka med 06.40 bussen till piteå, anna sov hela vägen typ men hon sa några ord men nästan varje mening innehöll "skjuta" eller "mörda" haha :) så jag lyssnade på musik hela vägen. väl framme gick dom på lektioner medans jag och morgan satt utanför och väntade. åkte hem med 18.25 bussen och hade inte ätit någonting på hela dagen eftersom grans inte är en kommunal skola får bara elever på grans äta i skolan, så jag fick svälta åt som aldrig förr då jag kom hem. sen kom morgan och tess förbi en sväng, då dom åkte pluggade jag och kände värsta huuvdvärken.

då väckarn ringde på morgonen var jag död, kunde inte resa mig upp. tog 2 alvedon och drack två glas vatten, blev lite bättre men jag mår fruktansvärt dåligt, mitt huvud sprängs och jag vill dö för tillfället känns det som. stannade hemma från skolan och sov till 12 typ, låg kvar i sängen och tog ännu mer värktabletter och drack flera glas vatten. nu har jag lyckats ta mig från rummet för att ta en dusch sen sova, det är hockey ikväll och ingenting får mig att missa hockeyn typ så det är bara pallra sig dit och stötta luleå hockey till seger.

efter hockeyn blir det plugga järnet sen sova. får se om det blir skola imorgon, det beror alldeles på hur jag mår, jag kommer ju inte må bättre för att jag går på hockeyn men men ..

tittade just ut genom fönstret och ser en unge som står och sparkar i garageväggen mittemot lägenheten, han fick just nått utbrott, började rasa snö från taket och då sprang han.

känner mig lite frustrerad över att inte anders nilsson står ikväll! ni måste ju för guds skull ge honom en chans, före han åkte på JVM var han ju förstamålis och på topp, efter det har han fått stå en match .. lite surt kan jag tycka men tyvärr är ju inte jag tränare, men kanske i framtiden ;) och då är det andra puckar som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0