15:09

Det värsta som finns är att må dåligt, vilket jag gör just nu! Jag verkligen hatar det, jag vet inte vad jag ska göra och kan inte äta heller. Sen hatar jag (hata är ett starkt ord, men inte för mig) dom som uppdaterar på facebook hela tiden, det är väll bättre ni skaffar en blogg och skriver vad ni gör då. Jag hatar ordet spy, får panik och tror nästan jag ska göra det själv sen undrar jag vafan man "puffar" för på facebook, vad fan betyder det ens?

Nåväl. Har tappat bort min kamerakabel och skulle verkligen behöva den just nu känner jag, om jag inte hittar den måste jag in till stan och köpa en ny imorgon vilket inte är så lockande, ska sova hela dagen om inte mitt illamående har gått över och ska absolut inte äta godis ikväll.

I sommar tänker jag ha så förbannat kul, för antingen ska jag till stockholm eller utomlands, men då är det detta med flyget, jag är så fruktansvärt flygrädd och hatar det verkligen. Jag har redan börjat spara pengar tills i sommar för att gå på pdol, lk och kunna shoppa en hel del i sommar, vilket jag inte gjorde förra sommaren eftersom jag typ inte hade nå pengar alls. Men stockholm ska jag då till, men visar det sig att det blir en utlandsresa kan jag kanske tänka mig att skippa stockholm och åka dit senare på hösten eller så åker jag dit redan i vår och shoppar inför sommaren! det hade varit någonting.

Nu håller pappa på att laga mat och jag känner bara lukten vilket gör mig sjukt illamående, ska nog stänga in mig på mitt rum och sova ett tag till så kanske jag piggnar till, eller så tar jag en tripp till apoteket och köper tabletter för illamående så kanske det går över, jag får inte bli sjuk nu! Men först ska jag ringa och höra med mamma och hon kan svänga förbi då hon slutar. Hade tänkt att stå över en dusch idag eftersom jag duschar varje dag sliter det som bara den på håret, börjar redan nu känna att jag vill hoppa in i duschen för att kanske må lite bättre. Får helt enkelt se hur jag gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0