16:17

Hei!

Gårdagen då. Åkte till skolan på morgnen för att ha matte för att göra några ekvationer men det gick inte så bra, jag och cissi klarade inte en enda uppgift. Sen hade vi engelska och den var typ rolig och administration. Efter det hämtade mamma och Jocke upp mig på skolan så skjutsade vi mamma till jobbet sen åkte vi hem. Åt och packade på 15 minuter sen tillbaka till stan med Jocke. Mötte upp Therese, Morgan och Anna så vi pratade ett tag sen åkte Anna hem så vi andra strosade omkring och hojja säger jag bara. Therese gick hem och städade medans jag och Morgan gick och hyrde film sen på willy's och köpte 1.6 kilo godis för 103 kronor sen tog vi bussen till Björksgatan och inväntade Anna. Såg film, åt godis och hade det allmänt trevligt, vi såg nån idiot film som var typ svin äcklig! Anna åkte hem efter vi hade sett den och "UPP"

"inte åka ner i hålet, jag åker ner i hålet, jag åker ner i hålet" x)

Tess somnade på soffan och det gick inte att få kontakt med henne. Så vi alla gick och la oss, fick sova ensam men klockan 10 kom två små troll och socialade med mig. Vi steg upp och såg "allt för min syster" ganska konsitg film men bra musik, hehe. La familia kom och hämtade mig så vi drog till ica maxi, fick mig frukost i form av en french hot dog. Sen har Jennifer och Paulina gjort mig beroende av muslibar, gud så gott.

Gårkvällen måste absolut göras om igen! Fast då ska Anna också övernatta och inte lämna mig alldeles ensam med två troll som typ skrämmer livet ur en 24/7! Ikväll blir det en väldigt lugn kväll, ska göra bort engelska läxan nu och sen se nån bra film och bara ta det lugnt. Kanske blir ändrade planer med det tror jag inte :)

Ska höra med Aniz vad hon ska göra imorgon, den lilla filuren! Hon är nog jordens segaste på att svara på sms, helt sjukt. Men jordens snyggaste och bästaste människa dock ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0