18:14

Kan någon här av mina fina bloggläsare som inte har någonting annat att göra än att läsa min blogg hela tiden, gissa vad jag gör nu? nån stalker som står utanför lägenheten eller någon från parkeringen/husen mittemot som sitter med kikare och kollar vad jag gör, kan nån av er gissa vad jag gör? ellermöjligtvis bara nån tråkig person som skickar sms i form av "hej. vad gör du?" nej för ingen vet nog vad jag gör.

Vitkål, nivet typ ett vitt huvud som ser ut som ett salladshuvud. Eller vitkål är ingen huvud, men man kan tro det när dom ligger där på affärn, man går lugnt förbi frukten med mobilen i högsta hugg då man plötsligt kollar upp för att se om någon snygging gömmer sig bakom frukten .. DÅ, DÅ tittar man på vitkålen och hoppar till, för vissa är halva och ser ut som man har delat ett huvud, fast vart är blodet? nej juste, det är ingen huvud. Det är typ som hård sallad, tro det eller ej men gott är det. Sånt äter jag nu, har lite kvar men började genast inbilla mig att det var liksom en bit av hjärnan så jag slutade, eller nej det gjorde jag inte för jag äter nu.

På kvantum igår står det en skyld vid deras "egna" ICA läsk, om ni inte är efterblivna vet ni vad jag talar om. Där står det 1 läsk .. kronor, 2 läsk .. kronor, 3 läsk .. kronor ända upp till 5 eller 6 läsk. det blir några kronor billigare, ni fattar nog inte. Men typ såhär 1 läsk 8 kronor, 2 läsk 14 kronor, 3 läsk 20 kronor. MEN!! efter 6 läsk då? tar dom ordinarie pris då på varenda läsk?! kontigt, vilka idioter som gjort sånna skyltar. Jag hade skrivit upp till 40 läsk (ar) för det är väl ingen som köper mer än 40? svar NEJ, eller fan va bra, man kan ju gå ihop flera stycken då man ska ha typ fest och köpa groggvirke, varje person kanske vill ha 2 läsk, eller det beror ju på om man vill leva eller dö, kunna gå hem eller inte, äta på några dagar eller inte. Någon gång i mitt liv ska jag allt köpa mer än 40 läsk (ar) eller vad det nu heter? Någon smart på handelsprogrammet (dom smartaste studerar ju där) som vet om det heter läskar eller läsk, jag själv vet ju för jag studerar ju på : *trumvirvel* HANDELSPROGRAMMET! WIHOOO, hur kunde ni gissa det? men tänkte bara om ni som inte går handelsprogrammet vill gissa fel skriv vilken linje då, eller om ni kan (antingen går ni på handels eller så har nån som går på handels helt enkelt lärt er det)

Tänkte nämna några smarta personer jag känner:

Paulina Sundberg (går på handels, där är ju alla som sagt smartAST)

Jennifer Öström Malmström (går på handels, där är ju alla som sagt smartAST)

Cecilia Brännström (tänk att du är med på min lista, men vi har allt blivit smarta sen vi började handels)

Malin Öystilä (jag själv, konstigt att nämna sig själv? Nej, inte om man är smartAST vilket jag är)

Anna Westerberg (går inte handels, går grans. men eftersom vi umgås har jag ju liksom lärt henne massvis med grejer och delat med mig! visst är jag godhjärtad, snyft. gullig som jag är va)

Therese tessan Zackari (går inte på handels, går på grans. men samma här, eftersom jag umgås med henne har jag delat av mig med smarthet och lärt henne, gud så godhjärtad jag ÄR va?!)


btw, har många fler vänner med dom går tyvärr inte på handels men såklart har jag lärt som massvis med saker ;)))) sen måste jag få säga en grej! JAG ÄLSKAR ICA'S COLA, smakar som pepsi och jag älskar pepsi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0